Transsiberië Express film: in drie minuten ziet u dé reden om het avontuur per Transsiberië Express

Vorige week ontdekten we een prachtige Transsiberië Express film van de Transsiberië Express.
De makers noemen zich seat 22. Na het kijken van deze korte film krijgt u ongetwijfeld de reiskriebels om de Transsiberië Express per trein te gaan maken. Let ook op de muziek die goed past bij de drie landen, Rusland, Mongolië en China waar de reis doortrekt.

De korte reis start op het Rode plein in Moskou. U ziet in vogelvlucht de hoogtepunten van de Transsiberië Express. Via de Siberische bossen gaat de reis verder per trein langs het Baikalmeer naar de Russische grens. U ziet de uitgestrekte steppen van Mongolië. Per Jeep gaat de reis door de Gobi woestijn. Vanaf ongeveer 2 minuten zie je een prachtige sterrenhemel met helder zichtbare Melkweg vanuit de steppen in Mongolië. Na de Gobi gaat de reis per Transmongolië Express verder. De Transmongolië Express voert door de Bayan-Gobi naar Beijing. De film eindigt met prachtige beelden van de Chinese muur.

Seat 22: Transsiberie express film

In drie minuten ziet u de reden om het avontuur per Transsiberië Express aan te gaan. Reserveer gerust stoel 22. Wilt u een overzicht zien van onze treinreizen? Klik onder de film door naar een overzicht van alle verre treinreizen.