1 dagen vanaf€69

Transsiberië-Express-Google-Maps

Fietstour Beijing

Bouwsteen: fietstocht Beijing

Fiets samen met een ervaren gids door Beijing. U fiets naar het Plein van de Hemelse Vrede en langs de verboden stad. Vanaf daar fiets u de Hutongs in waar onderweg even gestopt wordt voor een korte pauze. Na de Hutongs bezoekt u de Lama tempel en de Confucius Tempel. Als u meer tijd heeft kunt verder zuidelijk fietsen naar de Tempel van de Hemel fietsen. De route wordt in overleg met u bepaald.

De fietstour door Beijing is inclusief:

  • Lokale Nederlands (soms Engelssprekende) gids
  • Fietshuur

Toevoegingen op uw reis:

  • Metroticket om de fietsen op te halen
  • Lunch en wat te drinken tijdens de tour
  • Eventueel entree tickets

69

Dag 1: fietstour door Beijing met Nederlandssprekende gids

Fietsen over het Plein van de Hemelse Vrede

Na uw ontbijt in het hotel in Beijing ontvangt de gids u in de lobby van het hotel. Samen met de gids pakt u de metro om de fietsen op te halen. Dit zijn fietsen met een groot frame zodat u niet een te klein fietsje krijgt.

In Beijing werken we samen met Nederlandssprekende gidsen. Vaak is uw gids een expat of student die leuk vinden de stad aan u te laten zien. Tijdens de fietstocht van een ochtend is al een behoorlijk deel van het centrum van Beijing te zien. De stad heeft goede fietsvoorzieningen. Veel wegen hebben fietspaden. In de gezellige Hutongs (de laagbouwwijkjes) is fietsen naast wandelen de beste manier om de wijkjes te verkennen.

Een goed voorbeeld van een route is: u start met de fietsrit naar het Plein van de Hemelse Vrede en langs de verboden stad. Vanaf daar fiets u de Hutongs in waar onderweg even gestopt wordt voor een korte pauze bij een cafeetje. Na de Hutongs bezoekt u de Lama tempel en de Confucius Tempel. Als u meer tijd heeft kunt verder zuidelijk fietsen naar de Tempel van de Hemel fietsen.
De route wordt in overleg met u bepaald.

De fietstour door Beijing is inclusief:

  • Lokale Nederlands (soms Engelssprekende) gids
  • Fietshuur

Toevoegingen op uw reis:

  • Metroticket om de fietsen op te halen
  • Lunch en wat te drinken tijdens de tour
  • Eventueel entree tickets

U kunt deze excursie dagelijks maken als onderdeel van een Transsiberië Express of Transmongolië Express reis eindigend in Beijing. Reist u per Zijde Route naar Beijing of start u de reis per Himalaya Express naar Tibet? Ook dan bent u enkele dagen in Beijing.

We maken we graag een offerte op maat. De vanaf prijs geldt voor het gehele jaar. Meer informatie over beste de verre treinreizen en de Transsiberië Express vindt u hier.