1 dag vanaf€49
per persoon
deze bouwsteen is ook los te boeken

Per trein naar Moskou

Bouwsteen: Moskou stadstour met privé gids

De stadstour door Moskou doet u onder begeleiding van een lokale gids uit Moskou. Boekt u een maatwerk Transsiberië Express reis? Of kiest u voor een reis Moskou en St. Petersburg ? De stadstour is altijd privé. U wordt rond na het ontbijt ontvangen in de lobby van het hotel door onze gids. Per metro reist u naar het centrum van de stad. In ritje van nog geen 15 minuten staat u midden in Moskou. Tijdens deze excursie wandelt u over het Rode plein, u bezoekt het Gum, en ziet u de sprookjesachtige torens van de Sint-Basiliuskathedraal en de Christus Verlosserkathedraal. U kunt een bezoek brengen aan het Mausoleum van Lenin en u wandelt langs de rivier de Moskva.

49

Dag 1: Ontvangst door onze Nederlandstalige gids

Rond 9 uur wordt u door onze gids opgehaald uit uw hotel, met de gids zult u per metro naar het centrum van Moskou rijden om hier de excursie te beginnen. U gaat naar het Bolsjoj theater, Rode plein, het Kremlin, het GUM en de Basiliuskathedraal. Verder wandelt u langs het Mausoleum van Lenin en langs het Kremlin naar de Christus Verlosserkathedraal. De wandeling rond u af met een bezoek aan Arbat – een van de bekendste straten van Moskou.

Bouwsteen is inclusief:

  • Ontvangst door de gids ‘s ochtends in uw hotel
  • Ochtend lokale Engelstalige privé gids (4 uur).
  • Metrokaartje naar het centrum van Moskou
  • Wandeltocht langs de hoogtepunten van Moskou

Het kopje koffie onderweg doet u in met de gids overleg en neemt u voor eigen rekening – de gids weet vaak een leuk plekje.

Vertrekdata
Deze reis kun je momenteel niet bij ons boeken. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.