5 dagen vanaf€599
per persoon
KLM vluchten inclusief

Stedentrip Moskou

Stedentrip Moskou

Tijdens deze stedentrip Moskou ziet u de hoogtepunten van Moskou. Bezoek de Basiliuskathedraal, het GUM, wandel over het Legendarische Rode Plein. Natuurlijk mag een bezoek aan het Kremlin niet ontbreken. Handig, de ‘skip the line’ tickets zijn al inbegrepen. Zo hoeft u niet te wachten bij de ingang van het Kremlin en weet u zeker dat u het Kremlin kunt bezoeken. Vluchten zijn rechtstreeks met KLM en de privé stadstour wordt verzorgd door een deskundige lokale gids.

Deze reisbeschrijving is op basis van een stedentrip naar Moskou. Ook biedt Mevo Reizen een dubbele stedentrip aan, waarbij u zowel Moskou bezoekt als St. Petersburg. U vindt hier onze dubbele stedenreis Moskou en St. Petersburg (individuele reis).

 • Rechtstreekse KLM vluchten (of Skyteam partners)
 • Luchthavenbelasting en veiligheidstoeslagen
 • Overnachtingen in goed 3* hotel in Moskou (altijd 8.0 cijfer booking.com)
 • Overnachting inclusief ontbijt
 • Een goed uitgedacht reisschema
 • Russische uitnodiging voor uw visumaanvraag

599

Dag 1: Vlucht van Amsterdam naar Moskou

Amsterdam - Moskou

Vlucht van Amsterdam naar Moskou met KLM.

Transferpakket: Ontvangst op de luchthaven in Moskou (Sheremeteovo). U wordt in de aankomsthal ontvangen door onze collega’s met een bordje met uw naam. Goed om te weten: uw chauffeur wacht tot 1 uur na aankomst op de luchthaven. Transfer naar het hotel en inchecken in de accommodatie.

U overnacht in Hotel Izmailova Gamma-Delta **** of gelijkwaardig.

Suggestie: voor vluchttijden kunt u alvast KLM.com raadplegen. KLM vliegt twee keer per dag naar Moskou. Wij kiezen voor de vlucht met vertrek in de ochtend en aankomst rond 17.00uur in Moskou. Als u eerder of later wilt vliegen, geef het ons door.

Izmailoval hotel Transsiberie Express

Dit 4-sterrenhotel ligt in de buurt van het Izmailovskypark in Moskou en op steenworp afstand van het Izmailova Kremlin waar u vele souvenirstalletjes vindt. Het metrostation Partizanskaya ligt op 150 meter afstand. Deze metrolijn is op zichzelf al een bezienswaardigheid. De metro gaat elke paar minuten en brengt u in ongeveer 12 minuten naar het hart van Moskou: het Rode Plein.

Dag 2: Moskou ontdekken

Ontbijt in het hotel. U kunt ervoor kiezen om Moskou op eigen gelegenheid te gaan ontdekken. Ook kunt u het excursiepakket boeken, waarmee u een stadtour maakt door Moskou met een lokale Engelstalige privé gids.

Excursiepakket: Na het ontbijt ontvangt de gids u in het hotel. U vertrekt met de metro naar het centrum van Moskou. U brengt een bezoek aan het Rode Plein, het GUM, de Basilliuskathedraal en de metro in Moskou (deels een wandeling en deels per metro met privé gids). Aan het begin van de middag is de afronding van de stadstour met de gids & lunch in de stad (lunch voor eigen rekening).

De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

Suggestie: De metrotour in Moskou is handig om in combinatie met een stadstour te boeken. De gids luncht met u mee en u vervolgt de tour na de lunch. Dit is slim, want aan het begin van de middag is het relatief rustig in de doorgaans propvolle metro. Tijdens deze tour bekijkt u de prachtigste metrostations van Moskou. U kunt her en der even uitstappen en het straatbeeld opvangen op de mooiste plekjes onder leiding van de Engelstalige privé gids.

U overnacht in Hotel Izmailova Gamma-Delta **** of gelijkwaardig.

Inclusief: ontbijt

Dag 3: Bezoek het Kremlin

Ontbijt in het hotel. Breng vandaag op eigen gelegenheid een bezoek aan het Kremlin en de schatkamer.

Excursiepakket: u ontvangt vooraf skip-the-line toegangstickets. Hiermee bent u zeker van toegang en vermijdt u een lange rij bij de ingang. Voor liefhebbers van musea raden wij de schatkamer als extra bezoek aan. Hier vindt u onder andere de slee van Tsaar Katerina en vele andere schatten van de rijke Tsaren familie.

Suggestie: skip-the-line tickets Kremlin Schatkamer
In de ‘schatkamer’ van het Kremlin zijn schatten van o.a. de Russische Tsaren te vinden. Er is een goede audiotour beschikbaar die kunt u ter plekke bestellen.

U overnacht in Hotel Izmailova Gamma-Delta **** of gelijkwaardig.

Inclusief: ontbijt

Dag 4: Moskou op eigen gelegenheid ontdekken

Ontbijt in het hotel. Vandaag kunt u Moskou op eigen gelegenheid gaan bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld het Tretjakov gallerij of maak een een boottocht over de Moskva rivier.

U overnacht in Hotel Izmailova Gamma-Delta **** of gelijkwaardig.

Inclusief: ontbijt

Suggestie: De Kostroma Russische dans en theatershow. Een typische Russische folkloristische show met veel actie en snelle dans uit verschillende culturen binnen het Russische rijk.

Suggestie: Voor liefhebbers van ballet, opera of klassieke concerten is een bezoek aan het Bolsjoj Theater een aanrader, de historische zaal op zich is al een bezoek waard. Hou rekening met het theaterseizoen (gesloten in juli en augustus). Ticketprijzen verschillen en neem geen goedkope met
beperkt zicht.

Dag 5: Vlucht van Moskou naar Amsterdam

Moskou - Amsterdam

Na uw ontbijt in uw hotel wordt u in de loop van de dag naar het vliegveld gebracht.

Inclusief: ontbijt

Transferpakket: Transfer van het hotel naar het vliegveld. Ontvangst in de lobby van uw accommodatie. U wordt ontvangen door onze collega’s met een bordje met uw naam.

Vandaag vliegt u van Moskou weer terug naar Amsterdam. Wanneer u kiest voor late vlucht dan heeft gelegenheid om nog een halve dag de stad in te gaan.

De stedentrip Moskou is inclusief:

 • Rechtstreekse KLM vluchten (of Skyteam partners)
 • Luchthavenbelasting en veiligheidstoeslagen
 • Overnachtingen in goed 3* hotel in Moskou (altijd 8.0 cijfer booking.com)
 • Overnachting inclusief ontbijt
 • Een goed uitgedacht reisschema
 • Russische uitnodiging voor uw visumaanvraag

Excursiepakket  €109 per reiziger:

 • Stadstour Moskou (ongeveer 3 uur) met privé gids
 • Metro tour (ongeveer 2 uur)  met privé gids
 • Skip the line ticket voor het Kremlin (niet wachten bij de ingang)
 • Kremlin ticket schatkamer museum (niet wachten bij de ingang)

Transferpakket: €72 per reiziger

 • Transfer van de luchthaven naar de accommodatie
 • Transfer van de accommodatie naar de luchthaven

Upgrades en kosten om rekening mee te houden:

 • Visakosten
 • Eigen uitgaven zo’n € 25 per dag
 • Fooigelden gids/chauffeur € 10 per reiziger
 • Eénpersoonstoeslag v.a. € 99
 • Comfort class KLM vluchten Amsterdam – Moskou v.v. (op aanvraag)

Avondprogramma:

 • Kostroma Russische dans en ballet v.a. € 50 per ticket
 • Het beroemde Bolsjoj Theater in Moskou

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de voorstelling. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het actuele avondprogramma Moskou.

Vertrekdata
Dagelijks vertrek per vlucht naar Moskou.

 

Reissom
Ontvang een maatwerk reisplan.

Wissen