5 dagen vanaf€569
per persoon
KLM vluchten inclusief

Stedentrip St Petersburg

Stedentrip St. Petersburg

Tijdens deze stedentrip St Petersburg ziet u de hoogtepunten van St. Petersburg. Bezoek de Hermitage, de Petrus-en-Paulusvesting, wandel over de Nevsky Prospect en bezoek de prachtige Kerk van de Verlosser op het Bloed. Vluchten zijn rechtstreeks met KLM en de privé stadstour wordt verzorgd door een deskundige lokale gids.

Deze reisbeschrijving is op basis van een stedentrip naar St. Petersburg. Ook biedt Mevo Reizen een dubbele stedentrip aan, waarbij u zowel Moskou bezoekt als St. Petersburg. U vindt hier onze dubbele stedenreis Moskou en St. Petersburg (individuele reis).

De stedentrip St. Petersburg is inclusief:

 • Rechtstreekse KLM vluchten (of Skyteam partners)
 • Luchthavenbelasting en veiligheidstoeslagen
 • Overnachtingen in goed 4* hotel  in Sint Petersburg (altijd 8.0 cijfer booking.com)
 • Inclusief ontbijt in uw accommodatie
 • Een goed uitgedacht reisschema
 • Russische uitnodiging voor uw visumaanvraag

569

Dag 1: vlucht van Amsterdam naar St. Petersburg

Amsterdam - St. Petersburg

Vlucht van Amsterdam naar St. Petersburg met KLM.

Transferpakket: Ontvangst op de luchthaven in St. Petersburg Pulkovo. U wordt ontvangen door onze collega’s met een bordje met uw naam. Goed om te weten: uw chauffeur wacht tot 1 uur na aankomst op de luchthaven. Transfer naar het hotel en inchecken in het hotel.

U overnacht in Hotel Oktiabrskaya **** of gelijkwaardig.

Het Oktiabrskaya Hotel ligt in het centrum van St. Petersburg, op 2 minuten lopen van de winkelstraat Nevski Prospekt en het metrostation Vostania. Dit 4-sterrenhotel biedt moderne kamers met een stijlvolle inrichting en WiFi.

Het Oktiabrskaya Hotel heeft een klassieke gevel en beschikt over elegante kamers met een satelliet-tv, een koelkast en een eigen badkamer.

Dag 2: Bezoek St. Petersburg

Na een ontbijt in uw hotel heef u vandaag de tijd om de stad op eigen gelegenheid verkennen. Heeft u het excursiepakket geboekt? Dan gaat u samen met een privé gids langs de hoogtepunten van St. Petersburg.

Excursiepakket: 4 uur durende stadstour met lokale Engelssprekende privé gids. Tijdens de stadstour ziet onder andere de Bloedkerk en de prachtige Isaackathedraal. Vervolgens bezoekt u de Petrus en Paulusvesting, de eerste nederzetting lands de Neva-rivier. De middag heeft u vrij te besteden.

U overnacht in Hotel Oktiabrskaya **** of gelijkwaardig.

Inclusief: ontbijt

Dag 3: bezoek de beroemde Hermitage

U kunt vandaag op eigen gelegenheid de Hermitage bezoeken, of de stad bekijken. Heeft u het excursiepakket geboekt? Dan gaat u samen met een privé gids naar de Hermitage en heeft u skip-the-line tickets.

Excursiepakket: Na het ontbijt in het hotel brengt u een bezoek aan de Hermitage onder begeleiding van de deskundige, lokale gids. De Hermitage is één van de grootste en bekendste musea ter wereld. Tegenwoordig bestaat de collectie van de Hermitage uit meer dan drie miljoen stukken, er zijn onder andere werken van Rembrandt, Rubens en da Vinci te bewonderen.

Skip-the-line tickets: U ontvangt voor vertrek alvast een entree ticket voor de Hermitage. Hiermee wandelt u langs de lange rij en kunt u meteen het museum betreden. Het scheel veel tijd, zeker op drukke dagen.

Suggestie avondprogramma: Breng in de avond een bezoek aan een voorstelling in het beroemde Mariinskitheater. Het theater geeft prachtige ballet- en operavoorstellingen. Daarbij bestaat het theater al sinds 1860 en heeft een prachtig interieur. Dit theater is de beroemdste van St.Petersburg en is voor de liefhebber een echte aanrader.

U overnacht in Hotel Oktiabrskaya **** of gelijkwaardig.

Inclusief: ontbijt

Dag 4: Bekijk de stad vanaf de Neva

Na een heerlijk ontbijt in uw hotel heeft u de gehele dag vrij te besteden in St. Petersburg. U kunt op eigen gelegenheid de stad verder ontdekken. U kunt bijvoorbeeld St. Petersburg bekijken vanaf de Neva. Een boottocht door de kanalen van St. Petersburg en de Neva is een ontspannen manier om de stad te bezichtigen.

Suggestie avondprogramma: Breng in de avond een bezoek aan een show in het Alexandrinsky theater. Voor liefhebbers van ballet, opera of klassieke concerten kunt u terecht in Alexandrinsky Theather. Het theater is het oudste nationale theater van Rusland en  is opgericht in 1756. Bezoek bijvoorbeeld de bekende balletvoorstelling “het Zwanenmeer” of ” de Notenkraker”.

U overnacht in Hotel Oktiabrskaya **** of gelijkwaardig.

Inclusief: ontbijt

Dag 5: vlucht van St. Petersburg naar Amsterdam

St. Petersburg - Amsterdam

Vlucht van St. Petersburg terug naar Amsterdam.
Na uw ontbijt in uw hotel wordt u in de loop van de dag naar het vliegveld gebracht.

Inclusief: ontbijt

Transferpakket: Transfer van het hotel naar het vliegveld. Ontvangst in de lobby van uw accommodatie. U wordt ontvangen door onze collega’s met een bordje met uw naam.

Stedentrip St.Petersburg is inclusief:

 • Rechtstreekse KLM vluchten (of Skyteam partners)
 • Luchthavenbelasting en veiligheidstoeslagen
 • Overnachtingen in goed 4* hotel  in Sint Petersburg (altijd 8.0 cijfer booking.com)
 • Inclusief ontbijt in uw accommodatie
 • Een goed uitgedacht reisschema
 • Russische uitnodiging voor uw visumaanvraag

Excursiepakket  € 65 per reiziger

 • Stadstour Sint Petersburg (ongeveer 4 uur) met privé gids
 • Skip-the-line tickets voor de Hermitage

Transferpakket €59 per reiziger

 • Transfer van de luchthaven naar de accommodatie
 • Transfer van de accommodatie naar de luchthaven

Upgrades en kosten om rekening mee te houden

 • Visakosten
 • Eigen uitgaven zo’n € 25 per dag
 • Fooigelden gids/chauffeur € 10 per reiziger
 • Eénpersoonstoeslag v.a. € 99
 • Comfort class KLM vluchten Amsterdam – St. Petersburg v.v. (op aanvraag)

Avondprogramma

 • Bezoek het beroemde Mariinskitheater in Sint Petersburg
 • Bezoek het Alexandrinsky theater in Sint Petersburg

Prijzen zijn op aanvraag en afhankelijk van de voorstelling. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het actuele avondprogramma St. Petersburg.

Vertrekdata
Deze reis kun je momenteel niet bij ons boeken. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Wissen