1 dag vanaf€39
Per persoon

Chinese muur

Chinese Muur China

Bouwsteen: Dagtour naar de Chinese muur

Dagtour naar de Chinese muur (join-inn) bij Mutianyu (inclusief lunch, auto, chauffeur, entréé Chinese muur). Mutianyu is vanaf Beijing met 1,5 uur wat verder reizen dan het bekendere Badaling. Wél is het aanzienlijk rustiger en minder toeristisch dan het zeer bekende Badaling. Houd bij deze excursies wél rekening met de ‘verplichte’ stops bij een zijde fabriekje. Sommige reizigers vinden dit prima, anderen houden niet van deze vorm van bijverdienste: u kunt dan kiezen voor een privé tour naar de Chinese muur (zie de uitleg over deze optie hieronder)

Dagtour naar de Chinese muur (privé) bij Mutianyu (inclusief, auto, chauffeur, entree ticket Chinese muur). Er zijn géén ‘verplichte’ stops bij een zijde fabriekje. U wordt rond 08.30 opgehaald door de chauffeur voor die dag met een bordje met uw naam in de lobby van het hotel. Na zo’n 1,5uur bent u bij de muur. De chauffeur wacht op u beneden bij de muur. U kunt op uw gemak de muur beklimmen, ons advies is om niet de kabelbaan te nemen maar gewoon al wandelend de muur te trotseren. U heeft uitgebreid de tijd om de lunchen en verder de muur te beklimmen. U kunt een lunch onder aan de muur kopen en deze gedurende de wandeling nuttigen. Omdat de tour privé is kunt u elk gewenst moment terugreizen naar Beijing. De chauffeur is in ieder geval tot en met 17.00uur beschikbaar voor de reis terug naar Beijing. Voeg deze bouwsteen toe aan een reis per Transsiberië Express of Transmongolië Express.

39

Dag 1: Dagtour naar de Chinese muur

Bij uw hotel wordt u opgehaald door de chauffeur, deze zal u na 1,5 uur afzetten in Mutianyu bij de Chinese muur. Vanaf hier gaat u de muur beklimmen.

Inclusief:

  • Entreegelden
  • Vervoer
  • Lunch

Exclusief:

  • Engelstalige gids €39,- p.p.
  • Privé tour €50,- p.p.