Telefonisch reisgesprek

Telefonisch reisgesprek


Telefonisch reisgesprek Mevo Reizen

Heeft u een reisplan van ons ontvangen? Heeft u vragen over uw reisplan of wilt u de puntjes op de i zetten? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in de gezellige Hanzestad Deventer. Heeft u wat minder tijd of woont u ver weg? Plan een telefonisch reisgesprek met een van onze reisspecialisten. Dit kan ook in de avonduren of op zaterdag. Wij geven u graag persoonlijk reisadvies over uw reis op basis van eigen reiservaring. Het reisgesprek is geheel vrijblijvend. Het gesprek heeft als doel om het reisplan zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw manier van reizen. Heeft u nog geen reisplan ontvangen? U kunt online in drie eenvoudige stappen een vrijblijvend reisplan op maat aanvragen.


Telefonisch reisgesprek na het ontvangen van een reisplan

Heeft u een reisplan van ons ontvangen en hier een aantal vragen over? Neem deze vragen ook gerust met ons door tijdens een telefonisch reisgesprek. Ook kunt u aanpassingen doorgeven. Wij kunnen deze aanpassingen vervolgens toevoegen aan het reisplan waarna u een update van uw maatwerk reisplan van ons ontvangt.


Voordelen telefonisch reisgesprek

Telefonisch reisgesprek


Contactgegevens en reisgesprek

Tefefonisch kunt u ons op werkdagen bereiken, onze openingstijden vindt u hier. Heeft u een drukke agenda? U kunt ook een reisgesprek inplannen op een avond of op zaterdag. Bel of mail ons gerust. Wij plannen graag een tijdstip in op een avond of in het weekend.

Telefonisch:  ma t/m vr 10.00 t/m 17.00 op: +31 (0)572 321 547
Email: info@mevoreizen.nl


Lid van SGR, Calamiteitenfonds en Vvkr

Mevo Reizen is aangesloten bij de SGR, de stichting garantiefonds reisgelden. Ook is Mevo Reizen aangesloten bij de VvKR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Verder is Mevo Reizen aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds. Uw reis valt onder de garantieregeling van het Calamiteitenfonds.