Luxe reis per Transmongolië Express

Transmongolië Express luxe


Luxe treinreis per Transmongolië Express

De luxe Transmongolië Express biedt meer comfort in vergelijking tot andere treinreizen. Zo kunt u tijdens de reis genieten van een Comfort Class vlucht met KLM. Daarnaast verblijft u in een privé coupé tijdens de treinreis. U zult overnachten in vier- of vijf-sterren accommodaties. Tijdens de luxe Transmongolië Express reist u met de moeder aller treinen: de Rossija. Een groot deel van de route reist u in treinnummers #001 of #002. Ten slotte is het excursie- en transferpakket inclusief. Met Mevo Reizen heeft u diverse mogelijkheden om per Transmongolië Express te reizen. Het is altijd maatwerk.


Luxe treinreizen

De Transmongolië Express luxe onderscheidt zich van een reis per Tsarengoud Express want het zijn maatwerkreizen. Tijdens deze reis geniet u van de betere treinen. Daarnaast kunt u de reis zelf samenstellen met verschillende bouwstenen. Op deze manier bepaald u uw eigen manier van reizen. Het verschil met de Tsarengoud Express is dat deze reis maatwerk is terwijl bij de Tsarengoud de route en reisdagen al vaststaan. Daarnaast reist u tijdense deze luxe Transsiberië Expres reis niet steeds in dezelfde trein, tijdens een tussenstop gaat de trein volgens het spoorboekje verder.


Bouwstenen: Luxe Transmongolië Express

Tijdens de reis van Moskou naar Beijing heeft u de mogelijkheid om diverse bouwstenen toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Irkutsk en het Baikalmeer. Daarnaast is een overnachting in een traditionele Mongoolse ger een echte aanrader. In China kunt u ervoor kiezen om de Hangende Tempels en de Yungang grotten in Datong te bezoeken. Wanneer u meer tijd heeft kunt u bijvoorbeeld doorreizen naar Shanghai.


Voordelen Luxe Transmongolië Express

Comfort of Business Class vluchten KLM

De treinreis per Transmongolië Express begint met een rechtstreekse KLM vlucht. Om de start van de reis extra ontspannend te maken reist u in de Comfort Class. De extra voordelen in deze klasse zijn onder andere extra beenruimte en een verder verstelbare rugleuning. De vlucht vanuit China naar Amsterdam kunt u via Mevo Reizen naar de KLM business class upgraden.

Privé coupé in de trein

Gedurende de Transmongolië Express wordt normaliter de treincoupé gedeeld met vier reizigers. De luxe Transmongolië Express biedt meer comfort doordat u beschikt over een privé coupé voor twee reizigers. De voordelen van een privé coupé zijn onder andere meer privacy, uw eigen ruimte en u hoeft geen rekening te houden met anderen. Deze coupé met extra comfort wordt voor alle treinen geboekt waar u mee reist tijdens de Transmongolië Express.

Vier- of vijf-sterren accommodatie

De accommodaties tijdens de Luxe Transmongolië Express zijn voorzien van vier- of vijf-sterren. In Rusland of China kunt u bijvoorbeeld in een luxe accommodatie overnachten. Wanneer u aan het Baikalmeer wilt overnachten kunt kiezen uit een guesthouse of juist een luxe hotel. Tijdens de reis door Mongolië kunt u ervoor kiezen om in een traditionele Mongoolse ger te overnachten. Deze unieke en authentieke overnachting ervaart u op een ger kamp in het Terelj National Park.


Met Mevo Reizen de Transmongolië Express

Transmongolie-Express-naar-Beijing
vanaf €1699 reisduur 21 dagen
Transsiberië en Transmongolië Express wordt wel gezien als de ultieme treinreis. Tijdens deze ontdekkingsreis per trein reist u bijna 9000 kilometer per trein. Daarnaast passeert u tijdens de reis zeven...
Tsarengoud Express Luxe Treinreizen
vanaf €5399 reisduur 16 dagen
De Tsarengoud Express is een zeer luxe trein die reist langs de route van de Transsiberië Express. De Tsarengoud Express is een treinreis van bijna 9000 kilometer. Volgens velen is...
Algemene knop treinreizen 