Transsiberië Express Odyssey: 3 minuten prachtige beelden

Transsiberië Express Odyssey, prachtige beelden van de Transsiberië Express.
In drie minuten van Moskou naar Beijing. 

De Transsiberie Express Odyssey! Houdt u zich goed vast? Deze filmische trailer ‘de Transsiberie Express Odyssey’ flitst van Moskou naar Beijing met de Transsiberië Express. U hoort mooie muziek en de goede montage zorgt het filmpje ervoor dat u graag op reis gaat. Bovenal zijn het prachtige beelden van de Transsiberië Express.  Het filmpje gaat snél: een reis waar u als reiziger waarschijnlijk zo’n twee a drie weken over zult doen flits in enkele minuten aan u voorbij. 

De route van de Transsiberië Express Odyssey

De reis start in Moskou: u ziet het Rode plein, het Kremlin en de prachtige metro van Moskou. Via de vele Siberische dorpjes en vergezichten die u de eerste dagen vanuit de trein zult zien komt de trein aan in Irkutsk.  U ziet dat deze reizigers een bezoek brachten aan het Olchon Eiland. Het Olchon eiland is een schiereiland in het Baikalmeer. Het eiland vindt u Noordelijk in het Baikalmeer. Per transfer of busje is de rit ongeveer vijf uur. Een bouwsteen Olchon is een aanrader voor reizigers die graag de rust van de natuur opzoeken. Het oorspronkelijk boeddhistische gebied ademt nog altijd een mystieke sfeer. Het filmpje gaat door naar Mongolië waar een tocht per 4×4 Landcruiser naar de Gobi woestijn in het zuiden wordt gemaakt. Deze reis door de uitgestrekte steppen duurt al snel een week. Het eindpunt van de Transmongolië express is Beijing. U ziet de indrukwekkende Chinese muur en het Plein van de Hemelse vrede. 

De treinen in deze Transsiberië Express Odyssey

Deze Transsiberië Express reizigers gingen per reguliere treinen. U ziet zelfs dat ze even in de derde klasse reizen. De meeste reizigers via Mevo Reizen besluiten om tweede klasse of eerste klasse te reizen.