Reisboeken Himalaya Express

Handige reisboeken tijdens uw treinreis naar Tibet?

Wilt u een reis per Himalaya Express gaan maken? Dan adviseren wij om goed voorbereid op reis te gaan. Wij geven u graag een aantal adviezen van reisboeken over deze unieke treinreis. Daarnaast staan de reisgidsen vol met handige en interessante reistips. Denk hierbij aan restaurants, de geschiedenis en bezienswaardigheden onderweg.


Reisgids Tibet Lonely Planet

In de Engelstalige Lonely Planet van Tibet staat actueel advies over Tibet en welke verborgen ontdekkingen u te wachten staan. 

In de reisgids is veel praktische informatie te vinden over een reis door Tibet. U vindt in de reisgids hoogtepunten, routes en kleurenkaarten. Daarnaast zijn er tips te vinden van insiders om tijd te besparen en u te verplaatsen in het leven van de locals. Ook belangrijk is dat u de essentiële informatie binnen handbereik hebt met deze Lonley Planet. denk hierbij aan openingstijden, telefoonnummers, websites, vervoer en prijzen. De culturele inzichten geven u een rijkere, meer lonende reiservaring. Dit is inclusief gewoonten, religie, geschiedenis maar ook kunst architectuur, literatuur en muziek. Ten slot zijn er in deze reisgids ook vele steden en gebieden omschreven.

Hier online bestellen


Reisgids Tibet Bradt Travel Guides

Deze nieuwe Engelstalige, grondig bijgewerkte editie van Bradt’s Tibet omvat de bredere regio van Tibet met meer gedetailleerde informatie over de regio’s Amdo en Kham. Michael Buckley bezoekt en onderzoekt Tibet al meer dan dertig jaar. Het boek bevat ook belangrijke informatie over nieuwe grensopeningen en is bijzonder sterk in kaartgegevens, die uiterst moeilijk te vinden zijn in Tibet zelf, inclusief nieuwe themakaarten die een reeks onderwerpen aan bod laten komen, van Tibetaanse regio’s tot de Drie Parallelle Rivieren VN Werelderfgoedlocaties, heilige landschappen  en belangrijke rivierbronnen.

Hier online bestellen


Reis met Mevo Reizen per Himalaya Express

De Himalaya Express
vanaf €1999 reisduur 13 dagen
De Himalaya Express. De hoogste treinreis ter wereld, ook wel de Hemeltrein genoemd. Voor sommige reizigers een bouwsteen na een reis per Transsiberië- en Transmongolië Express. Tijdens de Himalaya Express...