Tsarengoud Express documentaire

Tsarengoud Express documentaire

Tsarengoud Express documentaire: een half uur adembenemde beelden van de Tsarengoud Express, de luxe treinreis van Moskou naar Beijing. 

 

Geniet in een half uur van de meest prachtige beelden van Rusland, Mongolië en China. De Tsarengoud Express onderscheidt zich in comfort en luxe van de meeste andere treinreizen. De treinreis voert van Moskou naar Beijing of van Beijing naar Moskou op slechts enkele data per jaar. U kunt deze unieke reis in mei, juni, juli, augustus en september maken. In deze film komen de verschillende Tsarengoud couchettes aan bod.  Zo kunt u reizen in de luxe ‘Bolsjoj couchette’  met een ensuite toilet en douche. In de trein worden regelmatig lezingen gegeven en uiteraard maakt u interessante stops onderweg. Het ontbijt, de lunch en een uitgebreid diner zijn inclusief.  Uiteraard zijn de rechtstreekse KLM vluchten bij de reis inbegrepen. 

De route en steden waar de Tsarengoud onderweg een tussenstop maakt: Moskou, Kazan, Ekaterinburg, Novosibirsk, Irkutsk, Ulan Ude, Ulaanbaatar en Beijing.