Vluchten Transsiberie Express via Mevo of zelf boeken?

Met verschillende maatschappijen hebben wij goede tariefafspraken. U kunt via ons met KLM rechtstreeks vliegen naar o.a. Moskou en St. Petersburg en ook kunt u met KLM rechtstreeks terugvliegen vanaf Beijing, Hongkong, Shanghai of Chengdu. Voorwaarde van deze KLM tarieven is dat u via ons het landprogramma regelt.

Ander bestemmingen in Rusland, Mongolië en China bieden wij ook aan, dit is vaak tegen het beschikbare tarief dat ú zelf kunt vinden via diverse ticketwebsites. Het voordeel om vluchten via Mevo Reizen te boeken is dat u alles bij één organisatie boekt. Dit kan voor u een prettig idee zijn, het kan handig zijn voor het afsluiten van de annuleringsverzekering en wij houden alles scherp in de gaten.

U wilt zelf uw vluchten Transsiberie Express boeken?

Voor ons is dat geen punt. Geef wel even de geboekte vluchten aan ons door, dan weten wij vanaf wanneer het visum in dient te gaan én hoe laat een transfer klaar moet staan bij aankomst. U kunt de tickets ook door ons laten boeken. In sommige gevallen boeken wij de tickets die u zelf al online heeft gezien voor precies dezelfde voorwaarden, prijzen veranderen soms snel. In dat geval kan het handig zijn om het vliegticket zelf te reserveren.