Luxe treinreizen

Luxe Treinreizen


Aanbod luxe treinreizen

U vindt bij Mevo Reizen diverse luxe treinreizen. De treinreizen onderscheiden zich qua service niveau van de reguliere treinen. Veelal worden bij de luxe treinreizen speciale treinen ingezet, voorzien van goede restauratie, keurig sanitair en vaak zelfs een douche. Doorgaans reist er een arts mee op de trein en wordt er in een uitgebreid excursiepakket voorzien.

Tsarengoud Express
vanaf €4799 reisduur 16 dagen
De luxe Tsarengoud Express voert langs de route van de Transsiberië Express. Volgens velen de beroemdste spoorlijn ter wereld. Een ontdekkingsreis van bijna 9000 km per trein door zeven tijdzones....
Tsarengoud trein reis
vanaf €4899 reisduur 16 dagen
De Tsarengoud Express is een zeer luxe trein die reist langs de route van de Transsiberië Express. De Tsarengoud Express is een treinreis van bijna 9000 kilometer. Volgens velen is...


Tsarengoud Express

Terwijl u verschillende steden ontdekt op de route van Moskou naar Beijing blijft uw privé-trein op het perron staan. De Tsarengoud Express onderscheidt zich in comfort en luxe van de Transsiberië Express. U hoeft tijdens deze luxe treinreis niet over te stappen. De Tsarengoud Express blijft gedurende de treinreis van 9287 kilometer spoorlijn dezelfde reis. Laat op unieke wijze diverse landschappen en prachtige uitzichten aan u voorbij gaan. U heeft ook de mogelijkheid om de luxe treinreis per Tsarengoud Express andersom te maken van Beijing naar Moskou.


Registan Express

Reis per privé trein door drie Centraal-Aziatische landen. Zo reist u per Registan Express door Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan. De Registan Express onderscheidt zich in luxe en comfort van andere treinreizen op de Zijderoute. De treinreis is een uitstekende combinatie van luxe en avontuur. De luxe trein start in de stad Ashgabat. Vanuit Ashgabat voert de trein langs verschillende steden. Om uw luxe treinreis uit te breiden kunt u ervoor kiezen om bouwstenen toe te voegen. Maak een tussenstop in Tadzjikistan of start de luxe treinreis per Registan Express in Iran. U reist dan door vier verschillende landen in Centraal Azië. Ook kunt u doorreizen met Kazachstaanse nachttrein. U reist dan van Almaty naar Beijing in China. Dit wordt ook wel de Chinese Zijderoute genoemd.


Luxe Zijderoute treinreis door Centraal Azie
vanaf €3699 reisduur 15 dagen
De luxe Registan Express reist langs de legendarische Zijderoute. Van Turkmenistan brengt de reis u door Oezbekistan naar Kazachstan. Tijdens de reis maakt u kennis met de vele culturen langs...


Voordelen van luxe treinreizen

Luxe treinreizen onderscheiden zich in comfort en luxe. U kunt tijdens een luxe treinreis genieten van uw privé-coupé. Tijdens de treinreis beschikt u de gehele periode in uw eigen coupé. Uiteraard kunt u door de hele trein wandelen. U kunt uit eten in de restauratiewagon. Het voordeel hierin is dat u maar één keer in- en uit hoeft te checken tijdens uw treinreis. Het is net een cruise op wielen. Luxe treinreizen hebben het voordeel dat u de mogelijkheid heeft tot douchen. Dit maakt de treinreis comfortabel en ontspannen. Tijdens het boeken van uw luxe treinreis heeft u meer flexibiliteit. Wij vanuit Mevo Reizen kunnen uw treinreis geheel op maat maken. U kunt zelf kiezen in welke coupé u wilt verblijven tijdens uw treinreis.

Overnachten in een luxe trein

Tijdens een reis per luxe trein verblijft u de gehele periode in dezelfde coupé. Dit maakt het gedurende uw reis erg prettig om in- en uit te stappen. Iedere luxe trein beschikt over verschillende soorten coupés. U kunt tijdens het boeken van een luxe treinreis ervoor kiezen in welke coupé u wilt overnachten. De Tsarengoud Express beschikt over zes soorten cabines met ieder zijn eigen kenmerken per coupé. De Registan Express beschikt over 5 verschillende compartimenten in één treinstel. Het verschilt dan ook per luxe treinreis en coupé of er een privé douche aanwezig is.


Lid van SGR, Calimiteitenfonds en VvKR

Mevo Reizen is aangesloten bij de SGR, de stichting garantiefonds reisgelden. De SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld bij financiële problemen of een faillissement. Daarnaast zorgt de SGR voor bijvoorbeeld uw verblijf of de terugreis in dit soort situaties. Ook is Mevo Reizen aangesloten bij de VvKr, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties.Download startgids per luxe treinreis

Om een goede indruk te krijgen van de treinreizen, biedt Mevo Reizen startgidsen. Deze startgids geeft u meer informatie ter voorbereiding op uw treinreis. Het is belangrijk om met de juiste informatie op pad te gaan. U vindt daarom in de startgidsen praktische tips. U kunt de startgids downloaden voor luxe treinreizen als de Tsarengoud Express en Registan Express.