Mongoolse Keelzang

Luxe Mongolië

Mongoolse Keelzang in Ulaanbaatar

Tunem Ekh is de naam van de traditionele Mongoolse zangkunst. Tunem Ekh betekend “Leider van tienduizend”. Tijdens een reis naar Mongolië kunt u dit zang- en dansgezelschap bezoeken. Mevo Reizen boekt vooraf kaartjes voor u. Het gezelschap treedt op van mei tot en met september. In de wintermaanden is er minder toerisme. Het theater is daarom in het laagseizoen gesloten. Kijk en geniet in de video hieronder van de bijzondere Mongoolse keelzang.


Traditionele Mongoolse muziek in Nederland

Mongoolse keelzang is dé traditionele Mongoolse muziek. Sedaa is Perzisch voor stem. Sedaa verbind traditionele Mongoolse muziek met het midden-oosten. Dit zorgt voor een bijzonder en fascinerend geluid. Nagenieten van uw reis naar Mongolië, of alvast in de stemming komen? Hoe dan Sedaa in de gaten. Af en toe treden ze op in Nederland. Nieuwsgierig geworden naar de muziek van Sedaa? Luister naar dit fragment.

Mongoolse Keelzang

Wilt u op reis naar Mongolië? Via onderstaande link vind u ons aanbod reizen naar Mongolië. Bijvoorbeeld een avontuurlijke rondreis per 4×4. Een reis per Trans Mongolië Express vanuit Rusland of een Fly Drive waarbij u helemaal zelf door Mongolië reist.