Reisgidsen Baltische Staten

Reisgidsen Baltische Staten


Welke reisgidsen zijn handig tijdens een Baltische Staten reis?

Bent u geïnteresseerd in een reis naar de landen van de Baltische Staten? Gaat u binnenkort vertrekken naar Estland, Letland of Litouwen? Mevo Reizen raadt u graag een aantal reisgidsen over de drie landen aan. De reisgidsen over de Baltische Staten zijn handig ter voorbereiding van uw reis. Ook zijn deze makkelijk mee te nemen voor onderweg. Lees alles over de rijke historie en cultuur van de landen. Daarnaast geven de reisgidsen informatie over hoogtepunten die u niet mag missen. Ook worden verschillende tips over accommodaties, vervoer en restaurants gegeven.

De reisgidsen die wij adviseren beschikken over een handige kaart van de Baltische Staten. Dit maakt het voor u gemakkelijk om een beeld te krijgen van de ligging. Mevo Reizen adviseert u reisgidsen zowel in het Nederlands, als in het Engels. Daarnaast zijn de reisgidsen over de Baltische Staten praktisch opgesteld. U leest er alles over in onderstaande reisgidsen.


Estonia, Latvia & Lithuania – Lonely Planet

Reisboeken Baltische Staten

In dit Engelstalige boek over de Baltische Staten komen verschillende onderwerpen aan bod. Deze reisgids beschikt over een handige kaart. In de reisgids vindt u informatie over het vervoer, internet en geldautomaten in de verschillende landen. Hoogtepunten en reisroutes zijn op de bijgevoegde kaart aangegeven. Hierdoor kan de reis worden afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeftes. Als reiziger heeft u met deze reisgids belangrijke informatie in handbereik. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld openingstijden van winkels of handige tips en reviews. Het boek vertelt ook over bezienswaardigheden, restaurants en verborgen plekken die u niet mag missen. De reisgids geeft ook inzicht in de culturele aspecten van de landen. Dit geeft u als reiziger een rijke en succesvolle reiservaring. De Lonely Planet is met name handig voor backpackers en onze Fly Drive Baltische Staten.

‘De Lonely Planet, Estonia, Latvia & Lithuania’ bestelt u online bij boekhandel de Zwerver.


Estland, Letland & Litouwen – Dominicus

Reisboeken Baltische Staten

Deze Nederlandstalige reisgids vertelt u alles over de historie en cultuur van de Baltische Staten. Naast praktische informatie gaat deze reisgids dieper in op de geschiedenis van de landen. Verschillende onderwerpen komen aan bod. Denk hierbij aan religie, monumenten en de lokale bevolking. Daarnaast wordt er per stad, regio of gebied informatie gegeven over de belangrijkste kenmerken. Ook geeft het boek informatie over de culturele bezienswaardigheden. De reisgids geeft inzicht in hoogtepunten die u niet mag missen tijdens de reis. Naast informatie over de bestemmingen vind u ook praktische tips die van toepassing zijn tijdens uw reis.

Online bestellen
‘De Dominicus, Estland, Letland & Litouwen’ bestelt u online bij boekhandel De Zwerver.


Estland, Letland & Litouwen – Reishandboek

Reisboeken Baltische Staten

Deze reisgids is een echte aanrader als u de hoofdsteden Tallinn, Riga of Vilinius wilt verkennen. Estland, Letland en Litouwen zijn verschillend van elkaar, maar hebben ook veel gemeen. De landen bieden namelijk de mogelijkheid tot wandelen en fietsen in prachtige natuurgebieden. Het reishandboek zal bijdragen aan de voorpret van uw reis door middel van praktische en interessante informatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verblijf, vervoer en bezienswaardigheden.
De reisgids laat u kennis maken met de Baltische Staten. Ontdek de oude steden, prachtige natuur en de rijke geschiedenis.

Online bestellen
‘Reishandboek Estland, Letland & Litouwen’ bestelt u online bij boekhandel De Zwerver.


Rondreis Baltische Staten
vanaf €1099 reisduur 8 dagen
Een complete groepsreis langs de drie prachtige hoofdsteden van de Baltische Staten. Ontdek Vilnius, Riga en Tallinn. Maak kennis met de kleurrijke steden van de drie Oostzeelanden. Geniet onderweg van...
Fly drive Baltische Staten
vanaf €889 reisduur 11 dagen
Ontspannen en op uw eigen tempo kennis maken met Estland, Letland en Litouwen? Dat kan met de fly drive door de Baltische Staten. Dankzij de huurauto zonder eigen risico gaat...
Treinreis Baltische Staten Rail Baltica
vanaf €1249 reisduur 10 dagen
Een treinreis vanuit Nederland naar het eindpunt Tallinn. Over de Rail Baltica dwars door de drie Baltische staten. Tijdens deze maatwerk treinreis maakt u op uw eigen tempo kennis met...