Groepsreis Georgië – met Nederlandstalige reisleiding

Ontdek Georgië en Armenië tijdens onze georganiseerde groepsreis. De groepsreis Georgie en Armenie is onder begeleiding van een Nederlandstalige reisbegeleider. De stadstours en excursies worden begeleid door lokale Engelssprekende gidsen. Tijdens de reis komt u door schilderachtige dorpjes. U maakt kennis met de rijke historie en afwisselende natuur. Ontdek onderweg de steden Jerevan en Tbilisi. In de hoofdstad Jerevan maakt u onder andere kennis met de rijke geschiedenis van de stad, de bakermat van het Christendom. De reis voert door de ruige berglandschappen en de ongerepte natuur van het Kaukasus gebergte. Liever een individuele reis door Georgië en Armenië? Bekijk hier de fly-drive Georgië en bekijk alle Kaukasus reizen hier.

Groepsreis Georgië en Armenië
vanaf €2349 reisduur 16 dagen
Een complete groepsreis waarbij u kennis maakt met de landen Georgië en Armenië. Ontdek de hoofdsteden Jerevan en Tbilisi. Maak een reis dwars door de ongerepte natuur en de ruige...


Excursies groepsreis Georgië en Armenië

Tijdens de groepsreis zijn vrijwel alle excursies inbegrepen. Geniet tijdens de reis van het uitzicht over de heilige berg Ararat. Daarnaast kunt u kennismaken met de uitgebreide Georgische keuken en de heerlijke Georgische wijnen. De reis naar Georgië en Armenië is dan ook de perfecte groepsreis voor liefhebbers van natuur, historie, cultuur en gastronomie.

Groepsreis Georgië – met Nederlandstalige reisleiding

Tijdens de groepsreis door Georgië en Armenië is er een deskundige Nederlandse reisleiding aanwezig. Deze Nederlandse reisleiding is aanwezig voor alle vragen en het soepel verlopen van de groepsreis. Kleinschaligheid staat bij Mevo Reizen voorop. De reis gaat al door bij het kleine aantal van 6 reizigers.


Groepsreis Armenië: de bakermat van het Christendom

De groepsreis gaat van start in Armenië. De vlucht hiernaartoe is inbegrepen bij deze reis. U reist vanaf Amsterdam of Düsseldorf naar de hoofdstad Jerevan en wordt ontvangen door de reisleiding op het vliegveld in Amsterdam of in de hoofdstad Jerevan. U reist tijdens deze groepsreis langs de prachtige en tevens bijzondere dorpjes, steden en gebieden van Armenië. Zo bezoekt u onder andere Sovjetstijl gebouwen en pleinen van Jerevan.

Matenadaran in Jerevan

In Jerevan maakt u ook een stop bij Matenadaran. Dit wordt gezien als één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Armenië. Wat deze plek zo bijzonder maakt is dat de bewaarplek en onderzoeksinstelling is voor de oude armeense en niet armeense manuscripten is. Het is een van de oudste manuscripten collecties ter wereld. De reis zet door naar onder andere de parel van Armenië het Sevanmeer. Ook zult u meer over de geschiedenis leren tijdens een bezoek aan het Old Dilijan park. In Dilijan vindt u ook het Nationaal park die bekend staat om haar bergpassen, meren en dorpen.


De groepsreis door Georgië: het hart van de Kaukasus

Na de eerste dagen die u heeft doorgebracht in Armenië zet de groepsreis zich voort naar Georgië. Na een reis door glooiende landschappen arriveert u in de hoofdstad Tbilisi. Hier zult u inchecken bij Hotel Penthouse. Dit hotel is gelegen in de historische binnenstad en heeft een uniek uitzicht over de stad. Vandaag gaat u kennismaken met Tbilisi. Dit wordt ook wel het Parijs van het oosten wordt genoemd. De stad is gebouwd in een bergachtige omgeving. Daarnaast heeft het oude centrum gezellige straatjes en traditionele huizen. Vanaf Tbilisi reist u door naar Kutaisi. Dit wordt ook wel als de tweede stad van Georgië gezien. De stad Kutaisi wordt door Georgiërs zelf de stad der rozen en mei genoemd. Het is een romantische en bruisende stad in het centrum van Georgië. Hier bezoekt u onder andere het paleis van de Dasiani’s.


Per 4×4 de hoge Kaukasus ontdekken

De reis gaat verder door de bergen, valleien en rivieren naar Mestia. Vanaf het Bergdorpje Mestia maakt u per 4×4 terreinwagen een reis naar het dorpje Ushguli. Dit dorpje staat bekend om onder andere zijn prachtige architectuur. Weer terug in Mestia gaat de reis door naar de badplaats Batoemi. Vanaf de badplaats keert u weer terug naar Tbilisi om vanaf hier weer de vlucht te nemen naar Amsterdam of Düsseldorf.

Groepsreis Georgië en Armenië
vanaf €2349 reisduur 16 dagen
Een complete groepsreis waarbij u kennis maakt met de landen Georgië en Armenië. Ontdek de hoofdsteden Jerevan en Tbilisi. Maak een reis dwars door de ongerepte natuur en de ruige...


Persoonlijk reisadvies

Heeft u vragen over de groepsreis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk reisadvies over uw reis, dit advies is op basis van onze eigen reiservaring. U bent van harte welkom bij ons op het kantoor in Deventer om de reis te bespreken. Woont u verder weg dan kunnen we ook een telefonisch reisgesprek inplannen.