Een filmreis door de Hermitage

De Hermitage

‘s werelds grootste museum

De Hermitage in St. Petersburg is het grootste museum ter wereld. Het museum is ontstaan in 1764 uit de kunstverzameling van tsarina Catharina de Grote. In 1852 werd het museum publiekelijk opengesteld. De Hermitage in Sint Petersburg beschikt over 45 zalen en 588 meesterwerken van wereldkunst. In het museum worden onder andere 20 schilderijen van Rembrandt tentoongesteld. Om u alvast een indruk te geven, kunt u tijdens een vijf uur durende filmreis door de Hermitage genieten van het grootste museum ter wereld.

De Hermitage is zeer interessant voor liefhebbers van kunst, cultuur en geschiedenis. Wanneer u een bezoek brengt aan Sint Petersburg is de Hermitage een bezienswaardigheid die u niet mag missen.


Highlights tijdens de filmreis door de Hermitage

De tour neemt u mee langs verschillende highlights door de Hermitage. Zo ontdekt u gedurende de film de Jordaanse Trap en Rembrandts werk in het nieuwe licht. Ook komt u langs het Hermitage Theater en ziet u beelden van moderne balletvoorstellingen. Daarnaast kunt u luisteren naar een toespraak van Kirill Richter Trio.

Tijdens de filmreis worden geselecteerde nummers afgespeeld van verschillende componisten. Zo komen componisten als; Anton Schwartz, MUJUICE, Katushiro Oguri, Gabriel Prokofiev en Kirill Richter aan bod.


Benieuwd naar onze treinreizen?

Bekijk het aanbod van al onze (trein)reizen. Daarnaast vindt u stedenreizen naar Moskou en Sint Petersburg. U kunt onder andere kiezen voor een groepsreis Moskou en St. Petersburg met Nederlandssprekende, deskundige reisleiding. U kunt ook kiezen voor een individuele stedenreis naar Moskou en Sint Petersburg.


Filmreis door de Hermitage