Transsiberië Express documentaire

Visa Transsiberië Express

Voor wie houdt van ‘slow tv’ met een vleugje ‘reality tv’ is deze documentaire een aanrader! Een reis met de Transsiberië Express vanuit de ogen van de Provodnika (de stewardes van de wagon). De documentaire duurt maar liefst 4 uur. De documentaire over de Transsiberië Express is gemaakt door Russia Today. U beleeft de reis van Moskou naar Vladivostok vanuit het oogpunt van het personeel op de trein. Tijdens de serie wordt Natalia, de Provodnika van de Transsiberië Express, gevolgd. Ze maakt, net als veel van onze reizigers de treinreis van Moskou richting Siberië. Natalia gaat echter ook weer terug naar Moskou, waar ze woont. In een 14 daagse reis is ze onderweg van Moskou naar Vladivostok en terug. De Engelse voice-overs zijn wél wennen en de droge manier van converseren werkt af en toe op de lachspieren.

Transsiberie Express documentaire

Tijdens de documentaire wordt u meegenomen door Rusland. Ontdek onder andere de historische hoogtepunten dat het land te bieden heeft. Een mix van cultuur, architectuur en religie. Gedurende de reis worden de verschillende tussenstops vastgelegd. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Jekaterinenburg, Irkutsk aan het Baikalmeer en natuurlijk het eindstation Vladivostok. Daarnaast geniet u van de diverse landschappen en de service die verleend wordt tijdens de reis.Documentaire: Transsiberië Express op Russia Today


Met Mevo Reizen de Transsiberië Express

De langste treinreis ter wereld dwars door Rusland en Siberië. Mevo Reizen biedt verschillende mogelijkheden om deze unieke reis te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld de reis individueel maken en zelf bepalen welke bouwstenen u toevoegt. Daarnaast biedt Mevo Reizen ook groepsreizen aan. Leg deze unieke treinreis af in gezelschap van professionele reisleiding. Gedurende de Transsiberië Express maakt u diverse tussenstops. Hierbij kunt u denk aan bestemmingen zoals Perm, Jekaterinenburg, Taishet, Irkutsk en natuurlijk Vladivostok. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een extra tussenstop te maken in bijvoorbeeld Novosibirsk, Omsk of Krasnojarsk. Wanneer u meer tijd heeft om te reizen kunt u ervoor kiezen om de bouwsteen St.Petersburg toe te voegen. Heeft u zelf tussenstops in gedachten? Mevo Reizen stelt ook maatwerkreizen voor u samen. Kortom de Transsiberië Express is een reis die u niet snel zult vergeten.