Tsarengoud Express Cabines

Tsarengoud Express


De luxe Tsarengoud Express

Tijdens een reis per Tsarengoud Express verblijft u de gehele periode in dezelfde cabine. U heeft dus alle vrijheid om in- en uit te stappen tijdens de reis. U heeft meerdere mogelijkheden wat betreft uw coupé om in te overnachten. De Tsarengoud Express beschikt over zes soorten cabines. Elke cabine heeft dan ook zijn eigen kenmerken.Cabines Tsarengoud Express

Categorie I, de Standaard cabine, beschikt onder andere over sanitaire voorzieningen aan weerszijden van de wagon. Deze cabine heeft geen douche tot zijn beschikking. Vanaf categorie II bevind zich iedere tweede of vierde coupé van de wagon een gedeelde douchecabine. Dit geldt ook voor de Standaard Superior cabine.

Wanneer u kiest voor Categorie III, de Nostalgic Cabin, dan heeft u per twee coupés een ‘privé douche’ tot uw beschikking. Vanaf Categorie IV, de Bolshoi Cabine en de Bolshoi Platinum Cabine krijgt u optimale luxe. Deze coupés zijn bijvoorbeeld inclusief privé badkamer. Dit zijn dan ook meteen de meest luxe cabines waarover de Tsarengoud Express beschikt.

Tsarengoud Express Luxe Treinreizen
vanaf €5399 reisduur 16 dagen
De Tsarengoud Express is een zeer luxe trein die reist langs de route van de Transsiberië Express. De Tsarengoud Express is een treinreis van bijna 9000 kilometer. Volgens velen is...

STANDAARD CABINE – CATEGORIE I

Klasieke cabine Tsarengoud


CATEGORIE I – STANDAARD CABINE

De Standaard cabine beschikt over negen compartimenten per treinstel. De Standaard cabine biedt een sociale sfeer maar ook goede comfort. Aan beide zijden van de coupé bevinden zich twee bedden boven elkaar. U deelt deze coupé namelijk met drie reizigers. U heeft de mogelijkheid om tegen een meerprijs de Standaard cabine te delen. Dit kan met één of twee reizigers. De afmetingen van deze bedden zijn 70×190 cm per bed. Daarnaast beschikt de cabine over een tafeltje in het midden onder het raam. Sanitaire voorzieningen bevinden zich aan weerszijden van de wagon

KLASSIEKE CABINE -CATEGORIE II

CATEGORIE II – STANDAARD KLASSIEKE CABINE

De Standaard Klassieke cabine wordt gedeeld door twee reizigers. Hierdoor heeft u aanzienlijk meer ruimte in uw cabine. De bedden zijn tegenover elkaar geplaatst. De afmetingen van de bedden zijn 70×190 cm per bed. Tussen de twee bedden bevindt zich een tafeltje onder het raam. Een treinstel bestaat uit negen compartimenten. Aan weerszijden van de wagon bevinden zich de sanitaire voorzieningen. In iedere tweede of vierde coupé van het treinstel bevindt zich een gedeelde douchecabine.

SUPERIOR CABINE – CATEGORIE II


CATEGORIE II – SUPERIOR CABINE

De Superior cabine biedt een prachtig comfortabele accommodatie voor twee reizigers. Ook bij de Superior cabines bestaat een treinstel uit negen compartimenten. De bedden zijn tegenover elkaar geplaatst in de cabine. De afmeting van de bedden zijn 70×190 cm per bed. Ook deze cabine biedt een tafeltje onder het raam. In iedere eerste of derde coupé van het treinstel is er een gedeelde douchecabine. Dit is dan ook het verschil tussen de Standaard Klassieke en de Superior cabine.

NOSTALGISCHE CABINE -CATEGORIE III


CATEGORIE III – NOSTALGISCHE CABINE

Bent u opzoek naar een unieke ervaring in de Tsarengoud Express? Dan past de Nostalgische cabine goed bij u. De Nostalgische cabine heeft een op de jaren ‘50 geïnspireerd interieur. Stap met dit interieur dan ook terug in de tijd. Ervaar de stijl en luxe van voormalige Sovjetleiders. De Nostalgische cabine beschikt onder andere over twee comfortabele bedden. Deze hebben een afmeting van 80×190 cm per bed. Daarnaast beschikt het treinstel per twee cabines over een privé douche. Ook kunt u gebruik maken van de gecombineerde, sanitaire voorzieningen. Deze bevinden zich aan weerzijden van het treinstel. Bij de Nostalgische cabines bestaat een treinstel uit acht compartimenten.

BOLSHOI CABINE – CATEGORIE IV


CATEGORIE IV – BOLSHOI CABINE

Voor optimale luxe en comfort biedt de Tsarengoud Express Bolshoi cabines aan. Het bijzondere aan de Bolshoi cabine is de extra ruimte in de coupé en een privé badkamer. De cabine biedt ruimte aan twee reizigers. De Bolshoi cabine beschikt over een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. De afmetingen van deze bedden zijn 110×185 cm en 80×175 cm. Daarnaast beschikt de Bolshoi cabine over een kleine kledingkast. Een treinstel beschikt over zes compartimenten. Privacy, comfort en luxe in één krijgt u tijdens uw verblijf in de Bolshoi cabine

BOLSHOI PLATINUM CABINE -CATEGORIE V


CATEGORIE V – BOLSHOI PLATINUM CABINE

De Bolshoi Platinum cabine is de meest luxueuze en comfortabele cabine van de Tsarengoud Express. Dit geldt niet alleen voor het verblijf, maar ook de voorzieningen waarover de cabine beschikt. Zo beschikt de Bolshoi Platinum cabine niet alleen over een flatscreen TV, een airconditioning, maar ook over een kledingkast. De cabines hebben comfortabele bedden en een privé douche voor twee reizigers. Het treinstel beschikt over vijf compartimenten. Deel uw reiservaringen met medereizigers of rust uit in privacy. Laat de boeiende landschappen zich ontvouwen vanuit de panoramische ramen. Aarzel niet om koffie, thee of snacks te bestellen. Deze worden geserveerd bij uw cabine.