Reispresentaties Transsiberië Express en Zijderoute


Mevo Reizen Reispresentaties

Neem alvast een voorproefje op een reis per Transsiberië Express of Zijderoute. Dit kan tijdens één van onze reispresentaties. Deze kunt u bijwonen op een prachtige locatie. Namelijk bij ons op kantoor in de binnenstad van Deventer. Wanneer wij onze Yurt hebben opgebouwd is de presentatie zelfs in een traditionele Mongoolse Yurt. Tijdens de presentatie heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan een ervaren Transsiberië Express specialist. Daarnaast bieden wij ook data aan waarop wij onze reispresentaties online geven.


Data en tijden reispresentaties

Onze presentaties staan gepland op zaterdagen vanaf 10:00 uur tot en met 12:00 uur. Er is ruimte voor uitloop. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Op dit moment staat er data vermeld voor de reispresentaties dit jaar. U kunt kiezen voor een online reispresentatie vanuit huis. Daarnaast geven wij ook presentaties bij ons op kantoor in Deventer. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.


Aanmelden Transsiberië Express Reispresentaties

  • Komt u met vijf of meer reizigers? Bel ons voor de mogelijkheid tot presentatie op een locatie bij u in de buurt of bij u thuis.


Alles over de Transsiberië Express of Zijderoute

Reispresentaties Mevo Reizen


Mevo Reizen op reisbeurzen

Jarlijks staat Mevo Reizen op verschillende reisbeurzen in Nederland. U kunt er ook voor kiezen om één van onze presentaties bij te wonen tijdens één van deze beurzen. Bijvoorbeeld op de Vakantiebeurs in Utrecht of Beurs van Berlage in Amsterdam. U heeft tijdens een beurs ruim de tijd om één van onze specialisten aan te spreken. Wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze reizen, vertellen wij u hier graag over. Daarnaast bereiden wij u graag voor op een eventueel geplande reis.