Reispresentaties Transsiberië Express en Zijderoute

Transsiberië Express


Mevo Reizen reispresentaties

Neem alvast een voorproefje op een reis per Transsiberië Express en Zijderoute. Dit kan tijdens één van onze reispresentaties Transsiberië Express of Zijderoute. De reispresentaties kunt u bijwonen bij ons op kantoor in de binnenstad van Deventer. Ook heeft u de mogelijkheid om een online reispresentatie te volgen. Wanneer wij onze Mongoolse ger hebben opgebouwd is de presentatie zelfs in een traditionele Mongoolse ger. Tijdens de presentatie heeft u de gelegenheid om vragen te stellen aan een ervaren Transsiberië Express specialist, want we hebben de reizen zélf gemaakt.


Data en tijden reispresentaties

Onze reispresentaties Transsiberië Express en Zijderoute staan gepland op zaterdagen. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden. Hier vindt u ook de actuele data en tijden van de presentaties. Wij geven de presentaties bij ons op kantoor in Deventer. U kunt er daarnaast ook voor kiezen om de reispresentaties online vanuit huis bij te wonen. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail.


Aanmelden reispresentaties


Alles over de Transsiberië Express of Zijderoute

Transsiberië Express


Mevo Reizen op reisbeurzen

Jaarlijks staat Mevo Reizen op verschillende reisbeurzen in Nederland. U kunt er ook voor kiezen om één van onze presentaties bij te wonen tijdens één van deze beurzen. Bijvoorbeeld op de Vakantiebeurs in Utrecht of op de Beurs voor bijzondere reizen in de Beurs van Berlage Amsterdam. U heeft tijdens een beurs ruim de tijd om één van onze specialisten aan te spreken. Wanneer u geïnteresseerd bent in één van onze reizen, vertellen wij u hier graag over. Daarnaast helpen wij u graag met de planning van uw gewenste reis.