Transsiberië Express prijs

De prijs van een reis per Transsiberië Express kan behoorlijk verschillen. Mevo Reizen biedt verschillende soorten reizen aan, voor verschillende soorten prijzen. U kunt de luxe Transsiberië Express afleggen, maar u kunt ook kiezen voor een maatwerk reis. Voor meer informatie over de verschillende reizen vindt u onderstaand meer informatie.


Wat is de prijs van de Transsiberië Express?

transsiberie express prijs


De luxe Tsarengoud Express

De reis per luxe Tsarengoud Express kunt u maken vanaf €5.299. Deze reis legt u af in de luxere treinen, in combinatie met maatwerk reizen. Dit houdt in dat u uw eigen route bepaald en uw manier van reizen. U kunt tijdens uw reis naar Moskou genieten van een Comfort Class vlucht met KLM. Wanneer u de treinreis begint reist u in uw eigen privé coupé voor twee reizigers. Deze hoeft u niet te delen met andere reizigers. Daarnaast overnacht u tijdens uw reis in verschillende vier- of vijf-sterren accommodaties. Ook beschikt de reis over een uitgebreid excursie- en transfer pakket.

Tsarengoud Express Luxe Treinreizen
vanaf €5399 reisduur 16 dagen
De Tsarengoud Express is een zeer luxe trein die reist langs de route van de Transsiberië Express. De Tsarengoud Express is een treinreis van bijna 9000 kilometer. Volgens velen is...


Comfort Transsiberië Express

De prijs voor een reis per Transsiberië Express zijn vanaf €1.699. Met een KLM vlucht reist u naar Moskou waar uw avontuur begint. Tijdens de reis beschikt u over een tweede klasse coupé. Gedurende de reis deelt u deze in totaal met vier reizigers. Daarnaast overnacht u tijdens uw reis in verschillende driesterren accommodaties. De comfort reis is inclusief diner en op diverse dagen de lunch en het diner. Ook beschikt de reis over een uitgebreid excursie- en transfer pakket.

Transmongolie-Express-naar-Beijing
vanaf €1699 reisduur 21 dagen
Transsiberië en Transmongolië Express wordt wel gezien als de ultieme treinreis. Tijdens deze ontdekkingsreis per trein reist u bijna 9000 kilometer per trein. Daarnaast passeert u tijdens de reis zeven...


Backpack Transsiberië Express

De backpack reis per Transsiberië Express kunt afreizen vanaf €589. Bij aankomst in Moskou zit er één overnachting inbegrepen. Deze overnachting is in een hostel. Tijdens de reis per Transsiberië Express reist u in de tweede klasse coupé. Dit is een vierpersoons coupé.

Transsiberië Express backpack startpakket
vanaf €589 reisduur 18 dagen
Transsiberie Express backpack doen? Dat kan! Ga ook als backpackers goed voorbereid de Transsiberië Express doen. Reserveer de treintickets vooraf zodat je zeker bent van een reservering in de trein....


Verschillende klasse van de Transsiberië Express?

Tijdens de Transsiberië Express kunt u in twee verschillende coupés reizen. Bij de luxe Transsiberië Express reist u met de eerste klasse voor twee personen. Met de comfort en backpack Transsiberië Express reist u met de tweede klasse voor vier personen. Hieronder vindt u de verschillende prijzen van de coupé klassen. Dit is voor de eerste klasse of twee keer tweede klasse. Vanaf Moskou naar Irkutsk is de prijs per reiziger €299. De prijs per reiziger van Irkutsk naar Ulaanbaatar is €139. Ten slotte is de reis vanuit Ulaanbaatar naar Datong €111 per reiziger.


Verschillen de kosten als u andersom reist?

De prijs verschilt niet als u de Transsiberië Express andersom reist. U kunt de reis van Moskou naar Beijing maken, maar ook van Beijing naar Moskou. U reist dezelfde route met dezelfde tussenstops.


Visum voor de Transsiberië Express

Om per Transsiberië Express te reizen is een visum noodzakelijk. Tijdens deze reis moet u beschikken over een visum voor drie landen. Namelijk Rusland, China en Mongolië. U kunt ervoor kiezen om de visa zelf te regelen. Daarnaast biedt Mevo Reizen ook de mogelijkheid om dit voor u te regelen. Wanneer u zelf het visum voor Rusland regelt heeft u een uitnodigingsbrief nodig. Deze kunt u regelen via Mevo Reizen en ontvangt u alle benodigde informatie. Vervolgens kunt u via onze partners het visum aanvragen.


Verschillende prijzen per seizoen

De prijzen kunnen verschillen, afhankelijk in welk seizoen u de treinreis maakt. Mevo Reizen adviseert om de reis in het voor- of najaar te maken. Dit is de beste reistijd voor de Transsiberië Express. Het voor- en najaar bestaan uit de maanden mei, juni september en oktober. In dit seizoen zijn te temperaturen aangenaam, en staat alles mooi in bloei. De prijzen voor deze maanden verschillen dan ook met de prijzen voor het winterseizoen, of de maanden juli en augustus. Het is mogelijk om het gehele jaar de reis per Transsiberië Express te maken.


Vroeg boeken bij Mevo Reizen

Vroeg uw reis boeken neemt voordelen met zich mee. U heeft de mogelijkheid om over de betere plekken te beschikken in de trein. Daarnaast kunnen de prijzen mee zitten wanneer u vroeg uw reis boekt.