Visa informatie

Visa informatie

Voor veel van onze reizen is een visum of zijn meerdere visa noodzakelijk. Voor Rusland, Turkmenistan en Oezbekistan is een uitnodigingsbrief nodig om een visum te verkrijgen. De visa en uitnodigingsbrieven zijn via Mevo Reizen te regelen. Bij een pakketreis verzorgen wij dit samen met u en onze visumpartner. Wanneer u een pakketreis boekt zijn de uitnodigingsbrieven gratis. Voor backpackreizen of losse treinkaartjes kunt u via ons ook visumondersteuning kiezen. Alle informatie over het aanvragen van een visa voor de diverse landen.

Transsiberië Express visa

Heeft u een reis per Transsiberië Express geboekt en bent u de visa aan het regelen? Tijdens de Transsiberië Express heeft u verschillende visa nodig. Namelijk voor de landen Rusland, Mongolië en China. Kom meer te weten over het aanvragen van de visa en de kosten hiervoor. Verder leest u handige tips en informatie die betrekking hebben tot de visa. Mevo Reizen helpt u graag bij het regelen van de visa voor uw reis per Transsiberië Express. 

Zijderoute visa

Wanneer u een reis maakt langs de Zijderoute heeft u voor verschillende landen een visa nodig. Vind in een overzicht voor welke landen u een visa nodig heeft. Daarbij wordt ook aangegeven wat de kosten hiervoor zijn. Daarnaast leest u ook meer over de aanvraagprocedure van de visa. Heeft u vragen? Mevo Reizen helpt u graag bij het regelen van de visa.

Rusland visa

Wanneer u naar Rusland reist heeft u een visa nodig. Voor het aanvragen hiervan kunt u er voor kiezen om dit zelf te regelen. Lees meer over de documenten die u nodig heeft bij het aanvragen voor een visa. Een uitgebreide uitleg en vertaling voor de aanvraag van een visa voor Rusland. Wanneer u vragen heeft helpt Mevo Reizen u graag met het regelen van een visa. 

Mongolië visa

Voor een reis naar Mongolië maakt heeft u voor dit land een visa nodig. De visa kunt u op verschillende manieren aanvragen. Zo kunt u dit zelf regelen of via een visumbureau. Wanneer u zelf het visum aanvraagt zijn er een aantal belangrijke zaken die u moet weten. Kom alles te weten over welke documenten u nodig heeft en hoe u de visumpapieren invult. Mevo Reizen staat altijd voor u klaar om te helpen bij het regelen van een visa.

China visa

Wanneer u China bezoekt tijden uw reis naar China heeft u een visa nodig. Het regelen van een visum kan op verschillende manieren. Dit kunt u bijvoorbeeld laten doen door een visumbureau. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om dit zelf te regelen. In de handleiding wordt duidelijk uitgelegd hoe de visum papieren ingevuld moeten worden en welke informatie daarbij nodig heeft. Wanneer u er niet uitkomt helpt Mevo Reizen graag bij het aanvragen van een visa. 

Belarus visa

Het aanvragen van een visa voor Belarus kan op verschillende manieren geregeld worden. Wanneer u ervoor kiest om dit zelf te regelen is er een handige handleiding opgesteld. In deze handleiding wordt er stap voor stap uitgelegd hoe het formulier ingevuld moet worden en welke informatie u nodig hebt.