Goed verzekerd op reis met Mevo Reizen

Bij Mevo Reizen kunt u een annulerings- en/of reisverzekering afsluiten in combinatie met uw geboekte reis. Zo gaat u gerust op reis. Mevo Reizen werkt samen met Allianz Assist. Heeft u zelf al een verzekering? Controleer dan goed uw eigen polis. Let op zaken als het verzekerde bedrag, de werelddekking, medische kosten en bagagedekking.Werelddekking

Een werelddekking is een aanvullende verzekering, waarbij u verzekerd bent over de gehele wereld. Bij een wereldwijde dekking heeft u het voordeel dat het één jaar geldig is. Gaat u dus vaker per jaar weg, dan kunt u gebruik maken van dezelfde doorlopende verzekering. Hier vindt u alle voorwaarden voor de reis- en/of annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering tot € 3000

Bij een reissom hoger dan 1500 euro per persoon raden wij u aan om uw annuleringsverzekering te verhogen tot een maximum van 3000 euro. Het maximaal te verzekeren bedrag is 3000 euro.

verzekering mevoreizenVerzekering in oranje gebieden

Mocht u ervoor kiezen om af te reizen naar een oranje gebied, dan moet u extra goed opletten op uw aangevraagde polis. Bij een kleurcode van oranje of zelfs rood worden kosten, die worden veroorzaakt door een onveilige situatie, niet verzekerd. Een oranje kleurcode betekent dat de overheid aanraadt om alleen noodzakelijke reizen te maken naar een bepaald gebied. Normale reisschade wordt wel vergoed, mits u die bepaalde dekking heeft afgesloten. Denkt u bijvoorbeeld aan de dekking bagage. Via het ministerie van buitenlandse zaken kunt bekijken welke kleurcode een bepaald gebied heeft.

Verzekeringsofferte aanvragen

Via Mevo Reizen kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een reis -en annuleringsverzekering. U kunt uw wensen doorgeven, zodat wij vervolgens een polis op maat kunnen samenstellen voor uw reis.

Allianz verzekering Mevo Reizen

Polis reis -en annuleringsverzekering

Geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw reis- en annuleringsverzekering