Meeneemlijst Transsiberië- en Transmongolië Express

Transsiberie Express

Hieronder vindt u een meeneemlijst met dingen die handig zijn om mee te nemen tijdens een verre (trein)reis. Afhankelijk van uw reis raden we aan om niet te zwaar te pakken. Veel reizen hebben meerdere tussenstops. Tijdens een tussenstop verlaat u de trein en neemt u uw bagage mee. Onze luxe treinreizen vormen hierop overigens een uitzondering, hier is doorgaans in bagagedragers voorzien én de trein wisselt tijdens uw reis niet. Onderweg kunt u af en toe ook een wasje draaien en eventueel laat u onderweg wat kleding achter. Sommige zaken op deze lijst zijn ter suggestie of verschillen per seizoen. Mocht u zelf nog een handige toevoegingen weten op deze lijst? Wij horen het graag.  

Hoe werkt de meeneemlijst?

Stap 1) U vinkt aan wat u mee wilt nemen.
Stap 2) Klik onderaan de pagina ‘verzend meeneemlijst’
Stap 3) U ontvangt de meeneemlijst binnen een paar minuten in uw mailbox
(geen mail? controleer uw spam of ongewenste mail)

    Wij raden reizigers aan om geen grote koffer mee te nemen. De afmetingen van de bagageruimte in de trein zijn beperkt. Hier vindt u de afmetingen van de coupe en de bagageruimte in de Transsiberie Express.
    Veel kunt u natuurlijk ook in Moskou kopen, maar dan de Russische variant. Uit reacties van reizigers en uit eigen ervaring merken we de laatste jaren dat de restauratiewagon steeds beter wordt, maar niet elke trein heeft een restauratiewagon.
    U hoeft niet alles mee te nemen, dit is een lijstje met suggesties. Nogmaals; het is vooral prettig als u uiteindelijk niet te zwaar bepakt op reis gaat.
    Voorwaarden mevoreizen.nl. Deze inpaklijst is een gratis dienstverlening van mevoreizen.nl. Als klant van mevoreizen.nl ontvangt u onze nieuwsbrief.