Meeneemlijst Transsiberië- en Transmongolië Express

meeneemlijst Transsiberië Express

Beste reizigers, hieronder vindt u een lijst met dingen die handig zijn om mee te nemen tijdens uw treinreis. Afhankelijk van de reis raden we aan om licht te pakken, veel reizen zijn namelijk met meerdere tussenstops. U gaat dan trein in en uit en dan is lichte bagage erg prettig. Onderweg kunt u een wasje draaien en eventueel laat u onderweg wat kleding achter. Sommige dingen op deze lijst zijn niet persé nodig, maar vooral handig. Mocht u zelf nog een handige toevoeging weten op deze lijst, laat het ons weten!

    Wij raden reizigers aan om een kleine koffer mee te nemen. De afmetingen van de bagageruimte in de trein zijn beperkt. Hier vind je de afmetingen van de coupe en de bagageruimte in de treinen van de Transsiberie Express.
    Veel kunt u natuurlijk ook in Moskou kopen, maar dan de Russische variant. Uit reacties van reizigers en uit eigen ervaring merken we de laatste jaren dat de restauratiewagon steeds beter wordt, maar niet elke trein heeft een restauratiewagon.
    U hoeft uiteraard niet alles mee te nemen, dit is een lijstje met suggesties. Nogmaals; het is vooral prettig als u uiteindelijk niet te zwaar bepakt op reis gaat.
    Voorwaarden mevoreizen.nl. Deze inpaklijst is een gratis dienstverlening van mevoreizen.nl. Als klant van mevoreizen.nl ontvangt u onze nieuwsbrief.