Meeneemlijst Transsiberië- en Transmongolië Express

meeneemlijst Transsiberië Express

Beste reizigers, hieronder vind je een lijst met dingen die handig zijn om mee te nemen tijdens je reis. Afhankelijk van de reis raden we aan om licht te pakken, veel reizen zijn namelijk met meerdere stops. Je gaat dan trein in en uit, dan is 20kg veel. Onderweg kun je vaak een wasje draaien en eventueel laat je onderweg kleding achter. Sommige dingen op deze lijst zijn niet persé nodig, maar vooral handig. Mocht je zelf nog een handige of ‘onmisbare’ toevoeging weten op deze lijst, laat het ons weten! (info@mevoreizen.nl).
    Wij raden reizigers aan om geen grote koffer mee te nemen. De afmetingen van de bagageruimte in de trein zijn beperkt. Hier vindt u de afmetingen van de coupe en de bagageruimte in de Transsiberie Express.
    Veel kunt u natuurlijk ook in Moskou kopen, maar dan de Russische variant. Uit reacties van reizigers en uit eigen ervaring merken we de laatste jaren dat de restauratiewagon steeds beter wordt, maar niet elke trein heeft een restauratiewagon.
    U hoeft uiteraard niet alles mee te nemen, dit is een lijstje met suggesties. Nogmaals; het is vooral prettig als u uiteindelijk niet te zwaar bepakt op reis gaat.
    Voorwaarden mevoreizen.nl. Deze inpaklijst is een gratis dienstverlening van mevoreizen.nl. Als klant van mevoreizen.nl ontvangt u onze nieuwsbrief.