Over Mevo

Over Mevo Reizen

Ruim 20 jaar organiseren wij reizen met de Transsiberië Express naar Vladivostok en de Transmongolië Express naar Beijing. De reizen zijn individueel op maat of met kleine, overzichtelijke groepjes, onder begeleiding van Nederlandssprekende reisbegeleiding.  Jaren geleden begon Henk, de oprichter van Mevo Reizen met het aanbieden van reizen áchter het IJzeren gordijn. Een reis naar Praag, Bratislava of Warschau was een reis naar een andere wereld.

Vanaf 1996 verlegden we de blik verder naar het oosten van ons continent. In dit jaar deden we voor het eerst zelf de reis per trein naar Rusland, Mongolië, China. De Zijde Route, de historische handelsroute van Istanbul naar Xian behoort sinds enkele jaren ook tot ons aanbod.

 

Van avontuurlijke tochten door Mongolië tot prachtige luxe reizen per Tsarengoudtrein

Je bent met Mevo Reizen met recht op reis! Vermoeiend? De combinatie van rondreizen en uitrusten in de trein maken onze treinreizen geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar comfort of luxe, we regelen graag de transfers, excursies of luxe Tsarengoud met prachtige coupé’s inclusief douche voor u. Heb je wat minder budget of vind je het avontuur leuk? Ook voor backpacker hebben we ruim aanbod. We helpen je graag bij het boeken van treintickets of het verzorgen van de visa.

Lid SGR, Calamiteitenfonds en VvKR

Wij zijn aangesloten bij de SGR, Calamiteitenfonds, de VvKR.