Over Mevo

Bijzondere Treinreizen via Mevo Reizen

Ruim 20 jaar organiseren wij treinreizen. Dit begon met de Transsiberië Express naar Vladivostok en de Transmongolië Express naar Beijing. Inmiddels vindt u bij Mevo Reizen de Zijde Route door Centraal Azië per trein. De Baikal Amur Magistraal door het verre Siberië. In het luxere segment treinreizen bieden wij reizen aan per Tsarengoud en de Registan Express. De reizen zijn individueel  of met kleine, overzichtelijke groepjes.  Onze groepsreizen zijn 0nder begeleiding van Nederlandssprekende reisbegeleiding.

Hoe het begon en de val van het IJzeren gordijn

Jaren geleden begon Henk Meendering, de oprichter van Mevo Reizen met het aanbieden van reizen áchter het IJzeren gordijn. Een reis naar Praag, Bratislava of Warschau was een reis naar een andere wereld. Dit waren destijds groepsreizen voor scholieren van de middelbare school. Vanaf 1996 verlegden we de blik verder naar het oosten . In dit jaar deden we voor het eerst zelf de reis per trein naar Rusland, Mongolië, China.

Van van prachtige luxe reizen per Tsarengoud tot avontuurlijke tochten door Mongolië

U bent met Mevo Reizen met recht op reis! De combinatie van treinreizen en uitrusten in de trein maken onze treinreizen geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar comfort of luxe, we regelen graag de transfers, excursies of luxe Tsarengoud met prachtige coupé’s inclusief douche voor u. Zoekt u juist wat minder luxe en meer avontuur? Ook voor backpackers hebben we passend aanbod. We helpen je graag bij het boeken van treintickets of het verzorgen van de visa.

Lid SGR, Calamiteitenfonds en VvKR

Mevo Reizen is aangesloten bij de SGR, Calamiteitenfonds, de VvKR.