Floortje Dessing reist met de Transsiberië Express

Floortje Dessing met de Transsiberië Express

In 2014 heeft Floortje Dessing de langste treinreis ter wereld gemaakt met de Transsiberië Express en de Transmongolië Express. Tijdens deze korte samenvatting beleeft u de reis van Floortje Dessing. Kom meer te weten over het reizen met de Transsiberië Express.


Ervaring Floortje Dessing Transsiberië Expres

Tijdens deze korte samenvatting ervaart u het reizen met de Transsiberië Express. Er wordt een duidelijk beeld gecreëerd van de trein en de coupés. Gedurende de reis komt Floortje Dessing langs prachtige locaties. Ze deelt dan ook haar reiservaring van de Transsiberië Express. Daarnaast spreekt ze ook met andere reizigers in de trein, die hun reiservaringen delen. Naast alle sfeerbeelden en impressies worden er ook praktische zaken besproken. Hierbij kunt u denken aan de diverse coupés waar de trein over beschikt en de grensovergang met bijvoorbeeld Mongolië.


Met Mevo Reizen de Transsiberië Express

De reis per Transsiberië of Transmongolië Express kunt u op verschillende manieren maken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de reis individueel te maken. Tijdens de reis heeft u de mogelijkheid om extra bouwstenen toe te voegen. Op deze manier kunt u extra tussenstops maken en verschillende bestemmingen ontdekken. Hierbij kunt u denken aan een bezoek aan het Baikalmeer of een rondreis door Mongolië. Wanneer u zelf een route of tussenstops in gedachten heeft denkt Mevo Reizen graag met u mee over een reis op maat. Mevo Reizen biedt ook groepsreizen aan per Transsiberië Express. U reist in een gezelschap van ongeveer vijftien reizigers. Deze reis is geheel onder leiding van professionele reisleiding.