Transsiberië Express met rechtstreekse vluchten KLM

KLM - Mevo Reizen

In samenwerking met KLM biedt Mevo Reizen rechtstreekse vluchten naar een groot aantal van onze bestemmingen. Vlieg comfortabel per rechtstreekse vlucht naar Moskou of St. Petersburg voor de beroemde Transsiberië Express waarna u ook rechtstreeks terug vliegt vanuit Beijing, Shanghai, Hongkong, Chengdu of Tokio. Lees meer over de vliegen per KLM en bekijk ook de pagina ‘alles per trein‘.

Rechtstreekse vluchten: de duurzaamste optie

Kiest u voor een rechtstreekse vlucht? Dan reist u niet alleen comfortabeler, maar zeker ook duurzamer. Bij een rechtstreekse vlucht vermindert het aantal CO2 uitstoot door de kortere reistijd. In vergelijking met een tussenstop onderweg, vermindert een rechtstreekse vlucht de CO2 uitstoot tot wel 50%. Bij een overstap vliegt u namelijk altijd verder en dat heeft automatisch gevolgen voor de uitstoot. Ook kost het opstijgen relatief veel brandstof. Een rechtstreekse vlucht is dus niet alleen ontspannen en sneller, maar ook duurzamer. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw bagage blijft liggen op de overstap.

Upgrade naar de KLM comfort class

Wilt u wat meer beenruimte en comfort? Kies voor een upgrade naar comfort class. De comfort class is ideaal voor de wat langere reiziger. Zo heeft u in deze klasse extra beenruimte, stroomvoorziening en extra ruimte om uw stoel achterover te verstellen. De comfort class bevindt zich vooraan in het toestel, direct achter de business class.

10 cm meer beenruimte dan een standaardstoel
4-5 cm meer naar achter verstelbaar dan een standaardstoel
Persoonlijk entertainmentsysteem van 9-11 inch 
Stroomvoorziening in de stoel
Ergonomisch ontworpen

KLM Business class

Wilt u meer ruimte en privacy tijdens uw vlucht? Kies dan voor de upgrade naar business class. Bij de KLM business class kunt u genieten van extra privacy, een full-flat stoel, stroomvoorziening en een persoonlijk entertainmentsysteem. Zo heeft u een extra comfortabele en relaxte vlucht.

SkyPriority
Veel meer privacy
Full-flatstoel
Stroomvoorziening in de stoel en privacyscherm 
Persoonlijk entertainmentsysteem van 16-18 inch
Altijd een stoel aan het raam of aan het gangpad
Extra opbergruimte

Combineer vluchten

Mevo Reizen biedt de mogelijkheid om vluchten te combineren. Combineer bijvoorbeeld St. Petersburg en Moskou met een vlucht terug vanuit China of Japan. Na een treinreis van een aantal weken vliegt u onder andere rechtstreeks vanuit Shanghai, Beijing, Tokio of Hongkong weer terug naar Amsterdam. Met een indrukwekkende treinreis in combinatie met rechtstreekse vluchten van KLM maakt uw reis zo comfortabel en duurzaam mogelijk.