Sfeerimpressie Registan Express

Registan Express


Luxe treinreizen langs de Zijderoute

Tijdens een reis per Registan Express reist u langs de legendarische Zijderoute van Ashgabat naar Almaty. Maak tijdens deze treinreis kennis met drie Centraal-Aziatische landen namelijk Turkmenistan, Oezbekistan en Kazachstan. De Registan Express onderscheidt zich in comfort en luxe van andere treinreizen op het treintraject van de Zijderoute. Lees verder of ga meteen door naar de film over de luxe Registan treinreis te gaan.

Terwijl u de verschillende steden ontdekt, blijft uw privé trein op het perron staan. U hoeft dus tijdens deze reis niet over te stappen. De trein blijft gedurende de hele reis dezelfde trein. Op deze manier hoeft u maar één keer in te checken en uw privé couchette zal gedurende de treinreis niet veranderen. De film over de Registan Express geeft u een sfeerimpressie van de treinreis.

De luxe Registan Express
vanaf €3699 reisduur 15 dagen
De luxe Registan Express voert langs de legendarische Zijderoute. Tijdens de reis maakt u kennis met de de culturen langs de Zijderoute, eeuwenlang de belangrijkste verbinding voor handel tussen oost...
Zijderoute Groepsreis
vanaf €2899 reisduur 21 of 22 dagen
Deze rondreis Zijderoute voert langs de oude handelsroute door Centraal Azië. Deze reis gaat grotendeels per trein en laat de Zijderoute zien op een bijzondere manier. U bekijkt op een...


Film over een reis per luxe Registan Express

Maak een virtuele reis per Registan Express. Tijdens deze filmreis kunt u een sfeerimpressie op doen van de reis per Registan Express. De reis neemt u mee over de route van Ashgabat in Turkmenistan tot en met Almaty in Kazachstan. U krijgt tijdens de reis onder andere een indruk van de culturen, de bezienswaardigheden en de manier van reizen.


De route van de Registan Express

De Registan Express treinreis gaat vanuit Istanbul of de Kaukasus, via Ankara, Teheran, Mashad, Ashgabat, Khiva, Bukhara en Samarkand naar Almaty. U reist per trein langs de indrukwekkende natuur van bergen, valleien, steppen en woestijnen. Terwijl uw privé trein wacht op het perron, beleeft u de gastvrije cultuur van drie bijzondere landen in Centraal-Azië.


Film luxe Registan Express