Transsiberië Express film

Transsiberië Express


Sfeerimpressie Transsiberië Express

Deze Transsiberië Express film laat prachtige beelden zien van de langste treinreis ter wereld. Houdt u zich goed vast? Deze korte film genaamd ‘de Transsiberië Odyssey’, flitst in drie minuten van Moskou naar Beijing. Onder begeleiding van mooie muziek krijgt u een goed beeld van de treinreis. Bovenal zijn het prachtige beelden van de Transsiberië Express. Een reis waar u als reiziger waarschijnlijk twee á drie weken over zult doen flitst in enkele minuten aan u voorbij. 


De route van de Transsiberië Express

De reis start in Moskou: u ziet het Rode plein, het Kremlin en de prachtige metro van Moskou. Tijdens de eerste dagen van de treinreis reist u langs Siberische dorpen en prachtige vergezichten. Na een aantal reisdagen in de trein komt u aan in Irkutsk.

U ziet dat de reizigers in de Transsiberië Express film onder andere een bezoek brachten aan het Olchon Eiland. Het Olchon eiland is een schiereiland in het Baikalmeer. Het schiereiland ligt ten Noorden van Irkutsk. Per transfer of busje is deze rit ongeveer vijf uur. Een bouwsteen Olchon is een aanrader voor reizigers die graag de rust van de natuur opzoeken. Het oorspronkelijk boeddhistische gebied ademt nog altijd een mystieke sfeer.Per Transmongolië Express via de Gobiwoestijn

De reis zet voort naar Mongolië. Daar waar een tocht per 4×4 Landcruiser naar de Gobi woestijn in het zuiden wordt gemaakt. Deze reis door de uitgestrekte steppen duurt al snel een week. Het eindpunt van de Transmongolië Express is Beijing. U ziet de indrukwekkende Chinese muur en het Plein van de Hemelse vrede. 

Transmongolie-Express-naar-Beijing
vanaf €1699 reisduur 21 dagen
Transsiberië en Transmongolië Express wordt wel gezien als de ultieme treinreis. Tijdens deze ontdekkingsreis per trein reist u bijna 9000 kilometer per trein. Daarnaast passeert u tijdens de reis zeven...


Seat 22 Transsiberië Odyssey

Transsiberië Express timelaps

Een Transmongolië Express timelaps.. zeven uur in de trein in nét geen 3 minuten..

Deze reizigers hebben een videocamera gemonteerd aan de Transsiberië Express, nét buiten het raam van de trein heeft de camera een traject van 7 uur opgenomen. Met een mooie Transsiberië Express timelapse als resultaat. U schiet in een paar minuten door het landschap. Het Chinese landsschap, zo denken wij, want de reizigers in dit filmpje reizen met een Chinese trein. Het landschap, heuvels en steppen is deel van de treinreis van Beijing naar Moskou. 

Na de Sovjet-Unie in 1991: Andere tijden

Een aflevering van Andere Tijden, hoe Nederlandse ondernemers pionierde in het Rusland nét na de val van de Sovjet Unie. Het land kende geen markteconomie en bijna geen regels. Interessant voor de liefhebber van de Sovjet geschiedenis. Leuk voor iedereen die het Rusland van vandaag wat beter wil begrijpen.

Onze reizigers per Transsiberië Express op Rusland 1

U zult er wellicht niet veel van verstaan, maar de beelden zijn mooi.. en op 02.30 minuut komen onze reizigers in beeld met een glansrol (inclusief Russiche voice over)!“als je Rusland beter wilt leren kennen ga je met de trein en vlieg je er niet overheen”.