Tsarengoud cabines: de Luxe Transsiberië

Tsarengoud cabine

 

De luxe Tsarengoud cabines

De luxe variant van de Transsiberië Express wordt ook wel de Tsarengoud genoemd. De Tsarengoud cabines zijn in verschillende varianten te boeken. Deze trein is voorzien van verschillende categorieën cabines. De meest luxe variant heet de ‘Bolshoi’ en heeft een eigen badkamer voorzien van douche en toilet. In het restaurant van de trein worden heerlijke maaltijden geserveerd.

Tsarengoud Express cabine

Tsarengoud categorie I – Standaard coupé

Met 9 coupés per treinstel en sanitaire voorzieningen aan weerszijden van de wagon, bieden deze Classic coupés een sociale sfeer en een goed comfort. U deelt de coupé in de Tsarengoud trein met vier reizigers.

Tsarengoud Cabine

Tsarengoud categorie II – Standard classic coupé

U heeft aanzienlijk meer ruimte in deze coupé. Ook hier bestaat een treinstel uit 9 coupés met aan weerszijden van de wagon sanitaire voorzieningen. U reist met twee reizigers in de coupé.

Tsarengoud Express

Tsarengoud categorie II – Standard superior coupé

Deze prachtig onderhouden coupé biedt comfortabele accommodatie voor twee reizigers met standaard bedden. Er is een douche beschikbaar in het treinstel. Er zijn 9 coupés per treinstel en gedeelde badkamers aan beide zijden van de wagon. U reist in een tweepersoons coupé.

Tsarengoud Express Cabines

Tsarengoud categorie III – Nostalgic coupé

Deze nostalgische coupés zijn een bijzondere keuze. Uw tijd in de trein wordt een avontuur op zich. De coupés hebben een op de jaren ‘50 geïnspireerd interieur. Stap terug in de tijd in de stijl en luxe van de voormalige Sovjet-leiders. Voor reizigers die een unieke ervaring zoeken, is dit een goede keuze omdat de juiste sfeer wordt gecreëerd voor jouw treinreis. Met alle basisvoorzieningen en twee comfortabele bedden heeft deze coupé alles. Per twee coupés is er de beschikking over een ‘privé douche’ maar men kan ook gebruik maken van de gecombineerde, sanitaire voorzieningen aan weerszijden van de wagon.

Tsarengold luxe treinreis

Tsarengoud categorie IV – Bolshoi coupé

De Bolshoi coupés kunnen op het gebied van comfort en service concurreren met Bolshoi Platinum coupés. Voor optimale luxe is er extra ruimte toegevoegd in vergelijking tot lager geprijsde coupés. Een lagere prijs en gelijkwaardige voorzieningen inclusief een ensuite badkamer, een laag tweepersoonsbed en slechts 6 coupés per wagon. Privacy, comfort en luxe in één. De coupé biedt ruimte aan twee reizigers.

Tsarengold luxe treinreis

Tsarengoud categorie V – Bolshoi platinum coupé

Platinum coupés bieden de meest luxueuze en comfortabele voorzieningen gedurende de hele reis. Deze coupés hebben een privé douche en comfortabele bedden voor twee passagiers. Meer comfort en ruimte betekent minder mensen met slechts vijf coupés per wagon. Deel je verhalen met medereizigers of rust uit met de privacy en luxe van een flatscreen TV, airconditioning en een kledingkast. Laat de boeiende landschappen zich ontvouwen vanuit de panoramische ramen en aarzel niet om koffie, thee of snacks te bestellen die bij de coupé geserveerd worden. De coupé biedt ruimte aan twee reizigers.